We beginnen met een groepssessie babymassage. Omdat de hechting tussen ouder en kind door deze massage versterkt wordt, raden wij aan dat je je baby’tje zelf masseert. Indien je je hier echter niet goed bij voelt, nemen we dit uiteraard ook graag van je over. We tonen je de knepen van het vak op een babypop. Idealiter vind de massage van je kleintje plaats één uur na een voeding, dit omdat een massage nogal wat energie vraagt van je ukje, net zoals de vertering. Indien dit om praktische redenen niet kan, ben je uiteraard welkom om je kleintje bij ons nog te voeden, je bent dan 20 minuten voor het startuur welkom.

Na de babymassage mag je kleintje gaan ontspannen in het bubbelbadje. Deze sessie kan tot 30 minuten duren en is afhankelijk van je baby’tje.

Omdat de massage en het bubbelen heel wat energie van je kleintje hebben gevraagd, zal hij wellicht een hongertje hebben na deze inspanning. Je kan nog rustig de tijd nemen om je kleintje te voeden. Wij hebben een microgolfoven, flessenverwarmer en borstvoedingskussen ter beschikking.

Waarschijnlijk ligt je lieverd al lekker te snurken nog voor je de deur uit bent!

In de zin van leeftijd komt je best zo snel mogelijk met je kleintje, dit om het maximale uit de ontwikkelingsvoordelen te halen. Let wel op, zijn naveltje moet wel al geheeld zijn.

Het wordt aangeraden pas te beginnen met masseren 1 uur na een voeding. Als je kleintje na zijn voeding dan nog een dutje heeft gedaan zou het helemaal ideaal zijn. Waarom raden we aan een uurtje tussen te laten? De vertering vraagt heel wat energie van zo’n kleintje, net zoals een massage (al lijkt dat niet zo) en een inspannende sessie hydrotherapie. De zaken omdraaien en dus snel eten alvorens we van start gaan zou te zwaar kunnen zijn voor je kleintje, waardoor hij misschien erg prikkelbaar wordt. Dit geldt ook als je kleintje te moe is. We begrijpen natuurlijk wel dat dit praktisch soms moeilijk haalbaar is en je kan dus zeker bij ons nog een voeding geven voor we van start gaan. Ook na de sessie kan je perfect je kleintje voeden. Alles op zijn tempo.

Wij voorzien handdoeken, tetradoeken, badcapes, zwemluiers en massageolie. Een flessenverwarmer, microgolfoven en borstvoedingskussen hebben we ook ter beschikking. Luiers voor na de sessie zijn niet voorzien en ook voor de voeding van je kleintje moet je zelf zorgen.

In een groepssessie mag je kleintje vergezeld worden door twee volwassen, dat mogen ouders, grootouders, meters, peters,… zijn. Broertjes en zusjes blijven thuis. Om je baby optimaal te laten genieten is het belangrijk dat hij tot rust kan komen, dit is niet altijd mogelijk als grote broer of zus erbij is. In een privésessie zijn meerdere personen welkom, ook broer en zus. In dit geval is het eveneens mogelijk om een badje te reserveren voor je oudere kinderen, zodat ze samen kunnen genieten van een ontspannende massage en een heerlijk bubbelbadje. We geven echter wel nog graag even mee dat een peuter of kleuter die nog nooit gemasseerd werd misschien niet wil/kan blijven stilliggen tijdens de massage. In dat geval leren we je de knepen van het vak zodat je thuis rustig zelf aan de slag kan. Er kan voor maximaal drie kindjes geboekt worden. Je betaalt dan per kind 69 euro. Het broertje of zusje mag niet ouder zijn dan 7 jaar. Indien je ook wil reserveren voor je oudere kinderen, dien je dit per mail, telefoon, via facebook, of via de contactpagina van deze website te doen. Online reserveren kan voor dit type niet. 


Als je baby ziek is blijf je beter thuis. Het wordt ten sterkste afgeraden om een zieke, koortsige baby te masseren. Ook een koortsig kind in water van 35 of 37°C laten zwemmen zal niet bijzonder goed onthaald worden door je kleintje. Indien je meer dan 24 uur voor de sessie wenst te annuleren, kan je ons telefonisch of per mail verwittigen en dan verplaatsen we je afspraak naar een ander moment. Annulaties die minder dan 24 uur voor de sessie gebeuren kunnen we niet meer verplaatsen. Helaas kunnen wij voor deze annulatie ook geen geld terug geven. We begrijpen dat je kleintje zich slecht voelt maar plaatsjes die op het laatste moment werden geannuleerd terug opvullen is organisatorisch moeilijk te regelen. Het telt wel mee als een “bezoekje” in de regeling van de klantenkaart. Kan je deze beurt aan een vriendin of kennis geven als jouw kleintje zich niet goed voelt? Zeker wel, maar in dat geval vragen we wel om ons even te verwittigen per telefoon of per mail! Er zal in dat geval uiteraard ook maar één klantenkaart worden afgestempeld.

Onze tetradoeken, handdoeken, badcapes,… worden gewassen met een hypoallergeen wasmiddel.

De massageolie is van de lijn Linea MammaBaby. Deze lijn is een project geboren uit een voorliefde voor hoogwaardige producten, ontwikkeld in harmonie met de natuur en het gezin. Men gebruikt natuurlijke extracten geteeld uit de organische landbouw en de producten zijn vrij van kleurstoffen. Ze werden getest op PH, chroom, kobalt en nikkel. 100% Italiaanse productie en 70 jaar ervaring. Voor de gevoelige en delicate babyhuid. Dit product kan ook bij ons aangekocht worden na afloop van je sessie.

Het water in de bubbelbadjes heeft een constante temperatuur tussen 35°C en 37°C. Het bevat geen chloor, noch andere schadelijke stoffen en wordt na elke bezoekje vervangen. Je kleintje zit dus altijd in proper water!

Onze Spa richt zich specifiek op kleintjes jonger dan 12 maanden. Als je lieverd prematuur was, dan houden we rekening met de vermoedelijke bevallingsdatum en kan de grens van 12 maanden overschreden worden.

Deze variant is voorbehouden voor kindjes met speciale noden of een beperking. Jouw lieve uk is dan welkom in een privé-sessie zodat we optimaal kunnen voldoen aan zijn bepaalde noden.

Omdat wij bij Little One’s een hart hebben voor kleintjes die het moeilijker hebben hanteren we hiervoor aangepaste tarieven (69 euro).

Deze variant kan enkel geboekt worden door persoonlijk contact met ons op te nemen, dit voor het bespreken van de noden.

Uiteraard. We begrijpen heel goed dat je deze ervaring wil vastleggen. We willen wel vragen om dit een beetje te beperken. Het is nog steeds de bedoeling dat je je kleintje aanmoedigt en stimuleert. Het is niet echt quality-time als je van begin tot einde je smartphone tussen jou en je baby houdt. Verder vragen we uiteraard ook om geen andere ouders of baby’s te filmen of fotograferen.

De drijfring is speciaal gemaakt voor baby’s van 0 tot 12 maanden. De buitenkant is gemaakt van polyester, de binnenkant bevat EPE-schuim, daardoor blijven deze ringen altijd drijven en is er geen risico op lekken waardoor je baby in het water zou kunnen zinken. Aan de kin zit een uitsparing waardoor het dragen comfortabel blijft voor je baby. Je kleintje is gewichtloos in het water.

Elke cadeaubon heeft een unieke code. Bij het boeken van je afspraak word je gevraagd deze code in te geven. Het bedrag van de cadeaubon zal in mindering worden gebracht van het totale bedrag. 

Het is niet mogelijk om meer dan één cadeaubon te gebruiken per reservatie. 

Onze cadeaubonnen behouden restwaarde. Indien je bijvoorbeeld een bon van 80 euro hebt ontvangen, kan je daarmee een groepssessie van 65 euro boeken. De bon zal dan een restwaarde hebben van 15 euro, die je nog kan gebruiken bij een volgende boeking. 

Cadeaubonnen worden niet terugbetaald.