Ons verhaal

Na negen jaar met z’n tweetjes, werden we in 2015 de trotse ouders van een dochtertje. Intussen hebben we al twee prachtige prinsesjes rondlopen en net zoals de meeste ouders hebben we ook de nodige zorgen gehad toen ze nog heel klein waren. Nu ze een beetje groter zijn willen we andere ouders ook helpen bij het verzorgen van hun grootste schat, en wat is er beter om het vertrouwen tussen ouder en kind op te bouwen dan een massage? Je bent volledig aan elkaar overgeleverd en kan enkel vertrouwen op intuïtie en zintuigen. Ook het bubbelbadje zal de band tussen jullie versterken, je kleintje zal het geweldig vinden en helemaal tot rust komen.

Little One’s Spa & Wellness is een Baby Spa die zich in eerste instantie richt op baby’s tussen twee weken en twaalf maanden oud. Indien je kleintje prematuur was wordt er voor de drempel van twaalf maanden rekening gehouden met de vermoedelijke bevaldatum. Een bezoekje aan de Spa bestaat uit een heerlijk ontspannende babymassage, gevolgd door een zalige sessie in het bubbelbadje. De massage gebeurt onder leiding van een gediplomeerd babymasseur. Verder zijn we ook in het bezit van een getuigschrift levensreddend handelen voor baby’s.

Ligging

Onze Spa is gelegen in het landelijke Outgaarden, een deelgemeente van Hoegaarden. Er werd bewust gekozen om de zaak niet uit te bouwen in een stadscentrum maar in een klein dorpje, dicht bij de E40, makkelijk bereikbaar en met steeds voldoende parkeerruimte voor de deur. Een bezoekje aan de Spa is op die manier ook makkelijk te combineren met een aantal plaatselijke toeristische activiteiten..

Little One’s richt zich vooral op baby’s tussen twee weken en twaalf maanden. Enkele keren per jaar organiseren we echter een weekendje waar ook oudere kinderen, tot 3 jaar, welkom zijn in onze Spa. Voorts organiseren we ook babbelavondjes waar mama’s en/of papa’s even kunnen samenkomen en het hebben over onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen of zorgen baren. Onze ruimtes zullen ook gebruikt worden voor opleidingen, kortom evenementen genoeg!